söndag 22 september 2013

Torsk med chili och lime

Idag blir det fisk till middag

För 4 personer:
1 000,0 gram Torsk
0,8 dl Olivolja
2,0 klyfta(or) Vitlök
1,0 dl Limejuice färskpressad
1,0 röd chilifrukt
2,0 msk Citronjuice färskpressad
3,0 stor Tomat
2,0 msk basilika färsk
1,0 tsk svartpeppar
1,0 tsk cayennepeppar
8,0 dl (buketter hela) Broccoli

Gör så här:

1. Värm upp oljan i en stekpanna och fräs vitlöken. Lägg i fiskfileerna och och stänk över citrussafterna.
2. Krydda och tillsätt de hackade tomaterna samt chili. Späd med lite vatten .Täck med lock och låt sjuda i ca 15 min eller tills fisken är färdig.

3. Servera med kokt broccoli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar