måndag 18 mars 2013

Inspirationen sprider sig

Min stora inspirationskälla till att börja äta enligt Paleo är helt klart Marks Daily Apple- när jag googlade runt på hans hemsida - blev jag på det klara med vad jag behövde göra för ändringar avseende kost och livsstil för att få må bättre.

När mina insikter om vad jag behövde göra för ändringar hittade jag passande nog Under vårt tak - och ja då var det som om det sa KLICK i hela mig! Jag förstod att det här skulle fungera - att det går att laga mat och rätt mat och det behöver inte bli tråkigt.

Som av en händelse skriver även Under vårt tak om inspiration de oxå... 3 själar en tanke :)

Jag har kört min nya kost sedan 1 januari och jag mår toppen. Jag har sagt det förrut, och känner att jag vill fortsätta säga det - PALEO är det bästa som hänt mig - rent matmässigt. Magen är lugn och platt och tarmarna jobbar varje dag. Varje dag.

Något som ALDRIG har hänt förut  Jag har alltid haft "issues" med tarmarna, länge trodde jag att det var normalt att inte gå på toa mer än någon gång i veckan....


De få ggr jag har fått i mig gluten, sedan i januari i år - har jag känt hur magen har blivit uppblåst och när jag får i mig laktos från mjölk ja då får jag smärtor. Och känner mig öm på insidan av magen i flera dagar efteråt.

Jag kan inte dölja hur bra jag mår! Och delar gärna med mig.

Inspirationen och lyckan sprids :)


2 kommentarer:

 1. Visst är det helt fantastiskt vad ren och naturlig mat kan göra med kroppen Maria! Jag har själv haft stora magproblem tidigare under lång tid. Ständig värk, illamående och en matthet som aldrig ville släppa. Men precis som du så har jag gått vägen genom Mark Sisson och mår idag utmärkt!

  Tack snälla för din fina länkning!

  /Magnus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag som ska tacka!

   Radera