onsdag 3 april 2013

Du är så duktig!

Idag fick jag höra från mina vänner att jag är så duktig som håller i min kost.

Och jag blir så klart glad över att få höra dessa kommentarer, samtidigt känner jag att det är inga som helst problem för mig att leva som jag gör. Inte alls. Sällan har jag mått så bra. Och det vill jag inte byta ut mot allt smör i Småland. Ej heller har jag varit så sugen-fri och det är befriande. Att gå i kyl och dra i lådorna finns inte längre. Att äta frukost, lunch och sedan middag och vara hungrig vid varje tillfälle, men inte så att jag dör, är en skön känsla. Precis som det är att äta mig mätt och veta att jag står mig till nästa mat-stund.

Så ja, jag må vara duktig som håller i - har passerat tremånadersgränsen - och jag säger det igen - TACK! Och väldigt stort TACK till Paleo :)

Jag sticker ut och vågar lova att jag fortsätter min funna väg - har inga planer på något annat. Utan det jag får äta är jag fullt nöjd med. Godsaker i livet. Och då är det inte godis och mackor - inget jag längtar efter heller. Utan det som naturen bjuder på och allt gott som man kan laga av dem!

7 kilo har jag tappat. Det är en klädesstorlek. Och det märker jag. Kläderna börjar sitta så där löst och skönt och vissa är för stora. Bara så där.

Och tack för komplimanger - de värmer!

Vi fortsätter framåt!

3 kommentarer:

 1. Det där känner jag igen. Som om jag åt som jag gör för att vara duktig... Inte för att må bra. Hur länge skulle man hålla ut då?

  Jag bakade oopsies igår men det var ingen höjdare tycker jag.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte nog inte riktigt så... :)
   Jag menar inte att det handlar om duktighetsfaktorn... Utan mer om att det är en tuff match att köra paleo vilket jag tycker att det inte är :)

   Nej Oopsies är ingen höjdare. Många tycker det dock. Prova valnötsbrödet. Och rosta skivorna hårt :) mums. Ska baka ikväll :)

   Radera
 2. Känner PRECIS som du. Det är så lätt, och så självklart, att jag inta VILL förändra något. Känner inte behov eller begär. Det är bra som det är, eftersom jag mår så bra. Det är en bra mätsticka...:-). Välbefinnande och att inte behöva mer än det jag äter just nu. Tack för din inspiration ♥/Catarina

  SvaraRadera