torsdag 18 april 2013

Minus på vågen

Jag har dragit ner på vägningarna. För viktresultat för en dag definierar inte mig. Särskilt inte om det är en siffra jag inte är nöjd med. Eller hur? Skrev om detta för några veckor sedan här och här.

Eftersom jag inte gör några avsteg från mitt Paleo-ätande - så vet jag att jag åtminstone inte har gått upp i vikt och därför kan jag utmana mig själv med att inte väga mig dagligen. 

Idag var dock dagen jag gjorde det. Och det visar sig att jag har tappat ytterligare 1.5 kg. Så nu är saldot minus 8,5 kilo - bara av att jag har lagt om kosten och innan jag skadade mig - har hållt mig mer aktiv än någonsin. Det är inte illa!

Jag är förundrad över hur "lätt" det är. Jag har inget sug och känner mig inte isolerad. Jag får äta god mat och jag tar några glas vin under veckan och allt är under kontroll.

Enda gången det har svajjat var efter resan från Karlstad i förra veckan - helgen efter kände jag att mitt blodsocker var i obalans - förmodligen av de nötter jag åt på tåget (de var kryddade) för att inte bli åksjuk. Kryddningen var säkert med lite glutamat eller annat triggande. Men jag tog mig ur helgen och släppte mina cravings där hän.


1 kommentar:

  1. Fan jag blir så inspirerad! Måste läsa på mer om Paleo. Vill ju också tappa lite i vikt men framförallt så vill jag slippa sötsuget!

    SvaraRadera