lördag 1 juni 2013

Torskklassiker

Som barn tyckte jag inte om fisk. Särskilt inte gratäng. Faktiskt det enda jag inte åt som barn. Om jag skulle få i mig fisken fick mamma hälla på smält smör och mosa allt. Då gick det ner.

Våra barn älskar fisk. Som tur är. För det är gott!! :)

Lägg torskfileerna i form. Salta och peppra. Ugnskoka längst ner i ugnen i ca 15 minuter. Fisken är klar när den är 50-52 grader.

Koka potatis, blomkål, sparris, riv pepparrot och smält smör.

Mums!!

4 kommentarer:

  1. Gud så gott! Torsk med pepparot och brynt smör är ju sååå gott!

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte inte heller om fisk som barn, inga barn gjorde det! Nu gör de det. Det måste bero på att vi idag lagar mycket godare fisk och har tillgång till roligare ingredisenser, eller?
    Kul att du tittade in till mig och vad kul att få handla nya kläder efter att ha gått ner 11 kilo! Grattis. Jag hade som föresats att inte köpa nya byxor utan istället komma i mina gamla, och det gör jag i stort sett med alla nu. Fast lite lösare i midjan kan de gärna få sitta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja mycket av smaker har lyft sedan kryddor bortom vitpeppar kom in i Sverige :) just till torsken så är ju vitpepparn ett måste. Och pepparroten!

      Radera